merkenrecht

Referenties

Intellectueel Eigendom lospeuteren

Mr. Richard van Oerle van NautaDutilh N.V. te Amsterdam:

 

"Ingrid de Groot kan Intellectuele Eigendom uit een onderneming peuteren en vervolgens voor adequate bescherming zorgen."

 

Daadkracht

Math Teeuwen: Directeur TeeuwenGroep sprekers & inspiratiebureau:

 

"NOMILEX is een ideale samenwerkingspartner op het gebied van merkenrecht. Je voelt de ervaring die in vele jaren is opgebouwd. Daadkracht, snelheid en een charismatisch optreden typeren Ingrid de Groot."

 

NomilexInbreuk voorkomen

Kees de Waard, Vice President Business Unit North West, Central and Eastern Europe Perfetti Van Melle:

 

"Ingrid heeft zich gedurende een groot aantal jaren een groot kenner getoond van merkenrechten en heeft onze merken wereldwijd geregistreerd en beschermd. In een groot aantal landen is door Ingrid's directe en snelle aanpak inbreuk op onze merken voorkomen."

 

Begrijpelijk advies

Mr. Ralph Thomas, Trademark Attorney DSM Intellectual Property, locatie Urmond:

 

"Ingrid de Groot heeft gedurende een langere periode als interim manager leiding gegeven aan de merkensectie van DSM Intellectual Property, locatie Delft. Op zeer energieke wijze en met de nodige enthousiasme en deskundigheid weet zij professioneel invulling te geven aan het beheer van een grote merkenportfolio. Daarbij valt op, dat zij in staat is om juridisch lastige materie te "vertalen" in begrijpelijke adviezen. Grote acceptatie van haar dienstverlening door klanten in de marketing & sales omgeving. Prettig en ongedwongen in de omgang. Een overtuigende vakvrouw."

 

Regelgedoe uit handen

Rob Braams, Algemeen Directeur, van Lubron Waterbehandeling B.V:

 

"NOMILEX neemt het gedoe van alle werkzaamheden mbt het registreren en bewaken uit handen en is onze eigen "interne" merkenafdeling. Scheelt ons tijd en wij kunnen ons bezighouden met waar wij goed in zijn."